Ето как се връщат изтритите снимки на iPhone

Снимките и изображенията, които изтривате в приложението Снимки, се съхраняват автоматично временно. Все още можете да ги възстановите или да ги изтриете за постоянно. Можете да прочетете как да направите това тук.

Повечето потребители на iPhone са нетърпеливи да използват приложението Камера. Не без основание iPhone е най-популярната фотокамера в света. Освен факта, че всички тези изображения заемат много памет, организирането на снимки (и изтриването на грешни кадри) също отнема много енергия. За щастие, ако случайно изтриете грешната снимка, нищо няма да се случи.

Ако изтриете изображения на iPhone - предполагаме, че имате инсталиран iOS 8 - те попадат в папката „ Наскоро изтрити “ . Например, ако получите неподходяща снимка чрез WhatsApp, изтриването й не е достатъчно. Все още ще го виждате в тази папка.

Изтритите снимки се съхраняват 30 дни от момента, в който пристигнат в папката „ Наскоро изтрити “ . В долната част на всяко изображение е посочено колко дълго те ще останат видими на това място. За да се отървете веднага, докоснете снимката, като я направите голяма, след което докоснете Изтриване .

Също така е възможно за постоянно да изтриете няколко снимки наведнъж, докоснете първо списъка, изберете и проверете изображенията за премахване. Изберете Изтриване отдолу и никога повече няма да ги видите. Можете да възстановите отделни изображения или множество изображения едновременно по един и същи начин. След това отново попадат във филмовата роля.