Споделете акаунт в Disney +? Така правиш това

Мандалорианецът е в разгара си и вече видяхме как Джеф Голдблум се гмурка в света на маратонки, дънки, сладоледи и татуировки. Disney + е на живо от 12 ноември и сега, когато нарастването на новото съдържание все още е малко тихо, имате достатъчно време да откриете добре платформата за стрийминг. Не е нужно да правите това сами, защото можете да споделите акаунта си в Disney +.

Пътна карта:

  • Отворете приложението Disney + на телефона си
  • Докоснете аватара си в долния десен ъгъл
  • Докоснете „ Редактиране на профили
  • Докоснете знака плюс с „ Ново “ по-долу
  • Изберете иконата, която искате да видите за този човек
  • Въведете име на профил
  • Превключете плъзгача до Child profile, ако е дете
  • Докоснете „ Запазване “ и профилът е там

Все още е неясна област. Повечето услуги за стрийминг не искат да споделяте акаунта си с други, освен ако не са хора във вашето домакинство. По този начин можете да създадете акаунт за всеки член на семейството по телевизията, който гледате с цялото семейство. Това е полезно, защото много стрийминг услуги персонализират съдържанието. Това означава, че ако някой гледа много романтични комедии, тогава се препоръчват и много романтични филми. Всъщност, въз основа на кой жанр гледате много, дори ще видите различен „бокс арт“ на филм в Netflix от някой с напълно различен вкус.

Профили в Disney +

Профилът е полезен не само за получаване на добри препоръки, той е и нещо, което ви позволява да видите къде сте спрели. Ако някой случайно е проверил вашия акаунт, вероятно сте го забелязали доста бързо. Щом погледнете по-нататък, изведнъж не можете да си спомните как определен герой изведнъж е можел да се ожени.

Накратко, профилите са крайно необходими, за да се гарантира, че получавате персонализирано съдържание. Disney + може (все още) да не е толкова яростен, когато препоръчва заглавия като Netflix, но можете да „погледнете по-нататък“, където сте спрели. Интересна подробност: списъкът с нещата, които разглеждахте, за да разгледате по-нататък, беше премахнат за известно време поради проблемите при стартирането на Disney +, но тази опция вече е добавена отново.

Профилите са почти необходими в услугата за стрийминг и въпреки че са предназначени за използване в домакинството, те са доста разпространени за използване извън домакинството. Например услугата за поточно предаване на музика Spotify се опитва да се пребори с това, като скоро въвежда правилото, че от вас ще се иска да споделяте местоположението си от време на време, за да може да се провери дали живеете на същия адрес като останалите в семейството абонамент. Дали това ще се случи и в Холандия, все още не е известно, но в Америка музикалната служба го планира, защото голяма част от доходите ще изчезнат заради хора, които споделят сметки.

Ето как споделяте акаунт в Disney Plus

Споделянето на акаунти по този начин също е идеята на Disney: създавате профили за хора в домакинството и споделяте своите данни за вход с тях, така че те също да могат да виждат телефона си. Споделянето на акаунт в Disney + работи точно като Netflix. Така че трябва да споделите вашия собствен имейл адрес и парола, но след това хората могат да влязат в личните си части в приложението. Можете да създадете седем профила в приложението, от които четири профила могат да преглеждат едновременно. Всеки може да бъде зададен като нормален профил или като детски профил. Детски профил има малко по-различен интерфейс и съдържа само съдържание, което се счита за подходящо за деца.

Можете да дадете на всеки профил свое име и икона. Тази икона, всъщност аватарът (но иконата ви буквално може да бъде Аватар), е герой от съдържание, който може да се види в Disney + Накратко, наистина можете да оставите свекърва си да бъде зловеща вещица или дъщеря Ви София принцесата от едноименната поредица.

Можете да зададете профил на хората по следния начин:

  • Отворете приложението Disney + на телефона си
  • Докоснете аватара си в долния десен ъгъл
  • Докоснете „Редактиране на профили“
  • Докоснете знака плюс с „Ново“ по-долу
  • Изберете иконата, която искате да видите за този човек
  • Въведете име на профил
  • Превключете плъзгача до Child profile, ако е дете
  • Докоснете „Запазване“ и профилът е там

Сега човекът, за когото сте създали профила, се нуждае само от вашия имейл адрес и парола на Disney +, за да влезе. Без значение колко профила създадете, пак ще плащате една и съща сума на месец. Броят на сериалите и филмите, които можете да изтеглите, за да гледате офлайн, остава неограничен.