Скриване на видеоклипове в YouTube от други

Качването на много видеоклипове в YouTube едновременно е бързо. Но наистина ли искате целият свят да се наслаждава на вашите (празнични) видеоклипове? Можете също така да ограничите видеоклиповете до малка аудитория или просто до себе си.

Отидете на www.youtube.com и влезте с вашето потребителско име и парола. След това кликнете върху потребителското си име в горния десен ъгъл и изберете Видео . До изпратените си видеоклипове ще видите дали са скрити или обществени.

В допълнение към вашите видеоклипове можете да видите дали те са публични или частни.

За да настроите настройките за поверителност, щракнете върху Редактиране под видеоклипа . Отидете до прозореца Опции за излъчване и споделяне и го задайте на желаната опция. Можете да избирате от три различни опции. Обществено : По този начин всеки може да види видеоклипа и той ще бъде включен в резултатите от търсенето в YouTube. Скрито : Всеки, който има връзката, може да гледа видеоклипа, но той няма да бъде включен в търсачката на YouTube. Или Частно: само хората, на които давате достъп, могат да гледат видеоклипа. Можете да дадете достъп чрез потребителско име в YouTube или имейл адрес.

Чрез потребителско име в YouTube или имейл адрес можете да посочите точно кой може да гледа видеото.