По този начин можете да изтриете Snapchat

Snapchat намалява популярността си. Виждате ли, че все повече хора около вас изтриват Snapchat? Има много други платформи като Instagram и TikTok, които се използват повече. Ако засега сте готови с приложението, можете да изтриете или деактивирате своя Snapchat акаунт.

Ето как изтривате своя акаунт в Snapchat:

  • Стартирайте приложението Snapchat
  • Кликнете върху логото на Snapchat в горния ляв ъгъл
  • Превъртете до долу и щракнете върху Изход
  • Потвърдете дали искате да съхранявате данните от дневника при щракване с Да / Не
  • След това щракнете върху Изход
  • Щракнете върху Изтриване на акаунт

Вече сте изтрили акаунта и данните за вход в приложението. Вашият акаунт обаче все още съществува. Можете да ги премахнете от Snapchat чрез сайта.

  • Влезте в акаунта си чрез връзката
  • Щракнете върху Продължи

Сега ще видите потвърждение, че акаунтът ви е деактивиран. Ще получите имейл с потвърждение, че акаунтът ви е деактивиран. Това деактивиране е за 30 дни. Информацията за вашия акаунт и групи и други подобни ще останат активни. Когато влезете отново в Snapchat след 30-те дни, можете да използвате акаунта си както е бил. Все още имате всичките си групи и приятели в списъка си.

Вашият акаунт ще бъде изтрит за постоянно само след 30 дни. Ако искате да използвате Snapchat отново, влезте отново, преди да изтекат 30-те дни и можете да използвате стария си акаунт отново. Ако оставите 30 дни да минат, акаунтът ви наистина е изчезнал.

Днес има многобройни опции за социални медии. С нарастващата популярност на Instagram и TikTok, все по-малко хора са активни в Snapchat. Можете също така да се изкушите да изтриете акаунта си поради опасения относно поверителността.

Изтриване на приложението

След като акаунтът ви е изтрит, може да искате да изтриете и приложението. Може би тогава ще бъде изкушаващо да започнете да използвате приложението отново, когато всъщност не искате. И на телефоните с Android, и на iOS можете да премахнете приложението, като натиснете и задържите иконата на приложението. След това ще се появи кръст или кошче за боклук. Кликването върху него ще премахне приложението. Сега на телефона ви не е останало нищо, което да ви напомня за Snapchat. Освен това може да искате да изтриете Instagram или Facebook.